Kuva Heikki Varpa

Uratarina: Heikki Varpa

Maanrakennusmies

Pitkän työuran tehnyt Heikki on entinen venepuuseppä, joka arvostaa laadukasta työn jälkeä ja rehtiä työnantajaa.

Miten päädyit työskentelemään Erkkiheikkilälle?

Olen työskennellyt Erkkiheikkilällä kuusi vuotta. Aiemmalla työnantajalla ei ollut tarjota töitä ympäri vuoden ja aloin etsiä uutta työpaikkaa. Minulle suositeltiin Erkkiheikkilää etenkin reiluna ja rehellisenä työnatajana.

Millaisia työpäiväsi ovat?

Monipuolisia maanrakennustöitä. Ollaan työparin kanssa tehty useampia vuosia yhdessä töitä ja homma toimii. Juuri saatiin tässä valmiiksi yhden päiväkodin piha-alueen pohjatyöt. Tällainen entinen veneentekijä tykkää kyllä tehdä sellaisia käsitöitäkin. Hyvin tälläkin iällä jaksaa vielä lapiota heilutella.

Mitkä ovat vahvuutesi työntekijänä?

Olen huolellinen ja teen laadukkaasti kerralla kuntoon. Parasta on nähdä se oman työn jälki.

Miten kuvailisit Erkkiheikkilää työnantajana?

Täällä työntekijöistä pidetään aidosti huolta. Kaikenlaista olen tällä alalla nähnyt ja kuullut. Erkkiheikkilällä maksetaan palkat ajallaan ja kaikesta voidaan reilusti sopia. Olen ollut tyytyväinen.

Miten vietät vapaa-aikasi?

Puulämmitteisessä omakotitalossa riittää touhua arkeen ja vaimon kanssa tykätään viettää aikaa mökilläkin. Veneillään ja uistellaan. Talvisin ollaan joka vuosi kolme viikkoa Kanarialla. Hienoa, että työnantajan kanssa ollaan saatu tämäkin mahdollisuus sovittua.

Erkkiheikkilällä työntekijöistä pidetään aidosti huolta. Kaikesta voidaan sopia ja toiminta on rehellistä ja avointa. Olen ollut tyytyväinen.

Heikki Varpa, maanrakennusmies
Kuva Heikki Varpa

Työkavereilta kuultua

”Hessu on aamulla töissä ennen muita. Hessu on mukava ja sillä on kova ääni.”

”Työuraa takana jo useampi vuosikymmen ja paljon oppia jaettavana meille nuoremmille.”