Kierrätyspuisto

Vie mennessäs, tuo tullessas.

Erkkiheikkilä on toteuttanut vastuullista maanrakennusta jo vuodesta 1981. Osana omaa vastuullisuuden kehittämisprojektia olemme rakentaneet Orimattilan Pennalan logistiikka-alueelle oman kierrätyspuiston, joka valmistuu syksyllä 2022.

Kierrätyspuistossa voimme kierrättää työmailta vapautuvia hyödyntämiskelpoisia ylijäämämateriaaleja ja jalostaa niitä uusiokäyttöä varten. Näin parannamme mahdollisuuksia hyödyntää uusiutumattomien luonnonvarojen sekä kierrätysmateriaalien käyttöä infra- ja pohjarakentamisessa. Uusiutumattomien luonnonvarojen ja kierrätysmateriaalien hyödyntäminen on merkittävä asia rakentamisessa nyt ja erityisesti tulevaisuudessa.

Kierrätyspuiston toiminta tukee myös kaupunkien tavoitteita kestävän kehityksen päämääränä sekä pienentää yrityksen toiminnasta tulevia päästöjä.

Kierrätyspuisto Jokimäentie 4, Pennala

Kierrätyspuiston infograafi

Rakennamme kestäviä ympäristöjä ja haluamme tukea myös rakennuttajia saavuttamaan omat kestävän kehityksen tavoitteensa. Kierrätyspuiston toiminta tukee asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme sekä omia vastuullisuustavoitteiden saavuttamista.

Arttu Heikkilä, toimitusjohtaja
kivimurskan seulontaa hiekkamontulla

Kiviainesmyynti

Myymme laadukasta CE-merkittyä kiviainesta. Löydät meiltä oikean kiviaineksen niin isoihin kuin pienempiin rakennusprojekteihin. Valikoimaan kuuluu hiekkaa, kivituhkaa, sepeliä, soraa ja kalliomursketta.

Tutustu tarkemmin