Yritys

Rehellisyys maan perii

Rehellisyys maan perii. Erkkiheikkilä rakentaa rohkeasti ja rehellisesti tulevaisuuden infraa. Tarjoamme kattavat infrarakentamisen palvelut asiakkaan tarpeiden mukaan. Useiden vuosien kokemus näkyy työmme laadussa. Me luotamme osaavaan henkilökuntaamme ja asiakkaamme luottavat meihin.

Päätoimialueemme on Etelä-Suomi ja Kymenlaakso. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Orimattilassa sekä Kouvolassa. Orimattilan Pennalaan yritykselle valmistuu kierrätyspuisto syksyllä 2022.

Erkkiheikkilä työllistää noin 65 alansa ammattilaista sekä lukuisan määrän aliurakoitsijoita. Yrityksen liikevaihto oli 02/2022 päättyneellä tilikaudella 20,4 M€.

Meille on tärkeää toimia arvojemme mukaisesti. Olemme rohkeita, rehellisiä ja teemme töitä yhdessä. Tämä näkyy niin tyytyväisissä asiakkaissa kuin motivoituneessa henkilökunnassa.

Arttu Heikkilä, toimitusjohtaja
Työnjohtaja

Arvopohjaista maanrakennusta

Erkkiheikkilän toiminta on ketterää ja asiakaslähtöistä. Yritys tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja arvopohjaista infra- sekä pohjarakentamista kustannustehokkaasti tilaajien tarpeiden mukaisesti. Yrityksellä on käytössä oma nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilöstö sekä asiantuntevat yhteistyökumppanit.

Yhdessä tekeminen
Työt teemme toimivalla tiimillä hyvässä yhteishengessä ja toistemme työpanosta arvostaen.

Rehellisyys
Olemme rehellisiä itsellemme sekä asiakkaille. Olemme luotettava ja rehellinen työnantaja.

Rohkeus
Olemme rohkeita tarttumaan uuteen ja haluamme kehittää osaamistamme entistä haastavammissa kohteissa. 

Kuva työntekijöistä työmaalla

Vastuullinen työnantaja

Kestävän ja vastuullisen rakentamisen lisäksi vastuullisuus merkitsee työntekijöiden hyvinvointia, luonnon ja ympäristön arvostamista sekä rehellisyyttä itselle ja asiakkaille.

Lue vastuullisuudesta

Perheyhtiö vuodesta 1981

Erkki Heikkilä perusti infrarakentamiseen erikoistuneen perheyhtiön vuonna 1981. Aiemmin yritys toimi nimellä Maansiirtoliike Erkki Heikkilä Oy.

Yritys siirtyi toiselle sukupolvelle vuonna 2017. Yrityksen vetovastuussa toimivat nykyään Arttu Heikkilä ja Aku Korhonen. Arttu toimii yrityksen toimitusjohtajana ja Aku operatiivisena johtajana. Erkki Heikkilä jatkaa edelleen yrityksen hallituksen puheenjohtajana ja päivittäistä työskentelyä yrityksen parissa.